icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Consell Comarcal de l’Anoia organitza, aquest dimarts, una xerrada per a famílies sobre assetjament escolar

La xerrada “El teu fill/a té dret a estar bé. Eines i estratègies per acompanyar-los davant l’assetjament entre iguals” serà en format virtual i es farà demà, a les sis de la tarda. Durant l’acte, que s’adreça especialment a famílies de joves adolescents d’entre 12 i 16 anys, es compartiran i clarificaran situacions de risc d’assetjament i es buscaran estratègies per fomentar canvis i afavorir l’acompanyament positiu i l’autonomia dels fills/es. També es parlarà del paper de les famílies en la prevenció, detecció i actuació davant l’assetjament escolar ja que aquest és clau per a la seva resolució.

L’acte, organitzat per l’Oficina Jove del Consell Comarcal de l’Anoia, amb el suport de la Diputació de Barcelona, anirà a càrrec de l’equip SEER, entitat especialitzada en Educació Emocional, Acompanyament al Desenvolupament Socioemocional i Abordatge Integral del Conflicte.

Les persones interessades poden fer la  inscripció omplint el següent formulari: https://bit.ly/xerradaassetjament o anoiajove.cat. Per a més informació es pot trucar a l’Oficina Jove de l’Anoia: 93 805 15 85 ext. 2 / 679 964 669 o enviar un correu electrònic a: anoia@oficinajove.cat.

tornar_radioIgualada