El Monbus CB Igualada no pot davant un gran Cuarte de Huerva (69-56)

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Cuarte de Huerva per 13 punts de diferència (69 a 56) i ara és 5è a la classificació de la Lliga EBA.

El conjunt igualadí va dominar el primer quart i el va acabar amb un avantatge de 2 punts. Al segon període la situació va canviar. Els aragonesos van estar molt eficients en atac i en defensa i es van posar per davant. Al descans, l’Igualada anava 11 punts avall. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera de tornar a posar-se per davant i al final del tercer període perdia per només 7 punts. Tot i que ho van intentar, al final no es van poder endur la victòria i van acabar perdent pel 69 a 56 final, 13 punts de diferència.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada jugarà a la pista de la Bisbal d’Empordà.