El CF Igualada femení aconsegueix salvar un punt ‘in extremis’ davant el Valdefierro (1-1)

El Club Futbol Igualada femení empata a 1 contra el Valdefierro de Saragossa gràcies a un gol en temps afegit.

Les blaves es van trobar amb un gol en contra molt matiner. Només havien passat 6 minuts quan el conjunt aragonès va marcar el 0 a 1. A partir d’aquí, les igualadines van disposar de nombroses ocasions per marcar, però el 0 a 1 en contra es va mantenir fins al descans. A la represa, el partit es va convertir en un monòleg de les jugadores de l’Igualada. Amb tot, no va ser fins al minut 94 que Mireia Martín va aconseguir l’empat a 1 definitiu. En aquests moments, les blaves segueixen 6es a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp de l’AEM de Lleida B.