El CF Igualada masculí perd amb l’Artesa de Segre (2-3) i s’acosta a la zona de descens

El Club Futbol Igualada masculí perd a les Comes contra l’Artesa de Segre per 2 a 3 i ara és 12è a la classificació de Primera Catalana.

Només havien passat 3 minuts quan els lleidatans van aconseguir el 0 a 1. Tot i així, al cap de poc Eric Pérez va establir l’empat a 1. Semblava que aquest gol havia de donar ales als blaus. Ara bé, als darrers minuts de la primera part, l’Artesa va sorprendre els igualadins amb dues dianes que suposaven l’1 a 3. A la represa, l’equip de la capital de l’Anoia es va bolcar a l’àrea rival i Dan Etido va aconseguir el 2 a 3. Tot i els esforços, els blaus no van poder marcar cap gol més i va acabar sumant una nova derrota.

Aquest dissabte, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Castellar. El Sant Maure, per la seva part, guanya el Sant Joan de Montcada per 2 a 1 i fa un salt de gegant per pujar a la Lliga Elit.