L’Igualada Rigat aconsegueix tres punts d’or a la pista del Calafell (2-4) en un partit molt seriós

La victòria del Lleida contra el Barça per 6 a 5 ha motivat que els arlequinats necessitin encara 3 punts per aconseguir-ho . Contra el Calafell, els arlequinats van fer un partit molt seriós. Al minut 20 de la primera part, Marc Rouzé va establir el 0 a 1. Ara bé, al cap de mig minut el conjunt del Baix Penedès va aconseguir empatar. En aquests moments, el partit es va trencar i de seguida Tety Vives va marcar l’1 a 2. Amb tot, quan faltaven pocs segons per al descans, el Calafell va aconseguir el 2 a 2 en transformar un penal.

A la represa, els igualadins van estar molt concentrats i van arribar diverses vegades a la porteria rival. Fruit aquests atacs, Tety Vives i Marc Carol van marcar dos gols més que suposaven el 2 a 4 definitiu. En aquests moments, els arlequinats segueixen en 9è lloc a la classificació de l’OK Lliga. Es troba això sí, a 2 punts per sota d’entrar al play-off pel títol.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Ribes.