icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Fins el 19 de gener és obert el termini per participar al 5è Premi Nativitat Yarza a la recerca en gènere

La Mancomunitat de la Conca d’Òdena ha reeditat el Premi Nativitat Yarza a la recerca en gènere, un premi pensat per l’alumnat de batxillerat dels centres educatius de la Conca d’Òdena que hagin fet el seu treball de recerca sobre una temàtica relacionada amb l’equitat de gènere, els feminismes, les violències masclistes i, en definitiva, tot allò relacionat amb la promoció de la igualtat i la perspectiva de gènere.

Aquesta 5a edició del Premi Nativitat Yarza premiarà els treballs entregats durant el curs vigent: 2023-24. El guardó està dotat amb 1.000 euros que es distribuiran de la següent manera: l’autor o autora del treball més ben valorat rebrà 400€, el segon treball més ben valorat en rebrà 250 i el centre educatiu on estigui escolaritzada la persona amb el treball més ben valorat rebrà 350€ que haurà de destinar a la Comissió d’Igualtat del propi centre.

Els premis es lliuraran a la Jornada Nativitat Yarza, que tindrà lloc el proper 7 de març al Teatre Municipal l’Ateneu. Les bases del premi es poden consultar a la web micod.cat

tornar_radioIgualada