L’Events CB Igualada femení planta cara al potent Manresa, però no el pot aguantar a la segona part (49-37)

L’Events Club Bàsquet Igualada perd a la pista del Manresa per 12 punts de diferència (49 a 37) i ara és 9è a la classificació de Super Copa.

Les igualadines van fer un gran inici de partit i es van imposar al primer quart amb un avantatge de 2 punts. Al segon període, l’equip encara va estar més encertat i va arribar al descans 5 punts amunt (17 a 22). L’equip de la capital de l’Anoia tenia esperances de derrotar un dels líders de la categoria. Ara bé, a la segona part la situació es va revertir. A l’inici de l’últim quart l’Igualada perdia de 6 punts i al final del partit va acabar perdent amb el 49 a 37 final, 12 punts de diferència.

El proper 13 de gener, l’Events Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Prat.