El CF Igualada s’endú els tres punts contra l’Stadium Casablanca (1-0) i ja es troba a la zona alta de Tercera Federació FUTFEM

El Club Futbol Igualada femení s’imposa a l’Stadium Casablanca per 1 a 0 en un partit que es va decidir a la primera part.

Les blaves van fer un bon partit i van disposar de diferents ocasions per marcar. Tot i així, en van tenir prou amb un gol de Marina Salanova als 38 minuts per endur-se els 3 punts. A la segona part les igualadines van disposar d’ocasions per marcar, malgrat que no van poder perforar la porteria rival. Ara bé, al tram final el conjunt aragonès es va plantar a l’àrea de l’Igualada i va estar punt d’aconseguir el gol de l’empat. Al final les blaves van acabar guanyant amb el que suposava l’1 a 0 definitiu. En aquests moments, l’equip de la capital de l’Anoia és 3r a la classificació de Tercera Federació FUTFEM.

L’entrenador de l’Igualada, Víctor Torrijos, considera que l’equip hauria pogut fer més en aquest enfrontament.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Vic Riuprimer.

Alineació indeguda del Rayo Vallecano B en el partit contra l’Igualada

El jutge únic de la Federació Espanyola de Futbol ha decidit atorgar els punts al Club Futbol Igualada en el partit que va disputar contra el Rayo Vallecano B el passat 26 de novembre.

Aquell enfrontament va acabar amb empat a 1 i ara el marcador final passarà a ser de 3 a 0 a favor del conjunt igualadí. La raó és que l’equip madrileny va alinear una jugadora que no figurava a l’acta. A més, el jutge únic ha declarat que s’ha concorregut amb mala fe per part del club madrileny i del seu delegat. Precisament, aquest darrer ha estat sancionat per un període de 6 mesos a banda d’una multa de 1.000 euros que han imposat al Rayo Vallecano.