icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Sparta Kids d’hoquei línia torna a Igualada del 27 al 31 de març amb més d’un miler de participants

Igualada acollirà del 27 al 31 de març la 7a edició del torneig internacional d’hoquei línia Sparta Kids, que enfrontarà 30 equips infantils i juvenils nacionals i internacionals per categories. La competició comptarà amb un miler de jugadors d’edats compreses entre els 6 als 22 anys.

La competició es jugarà en dues pistes: la tradicional d’hoquei que es cobrirà amb un terra especial i la nova pista d’hoquei línia inaugurada l’any passat. En aquesta darrera és on tindran lloc els partits dels jugadors més petits. La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha posat en valor aquest certamen esportiu internacional que “s’ha consolidat com un esdeveniment que atrau jugadors i famílies a la nostra ciutat durant la Setmana Santa, propiciant que coneguin la nostra ciutat, hi passin uns dies, hi consumeixin i la gaudeixin”.

Diumenge es jugaran les finals de totes les categories i destaca la final dels jugadors més grans, ja que el seu partit es coneix com el Peluixos Day. Quan un dels dos equips marca el primer gol, tot el públic llança a la pista peluixos que tinguin a casa i que son recollits per l’ONG Joguines Sense fronteres.

A la foto: Patrícia Illa, regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada; i Luis Torlay, entrenador i responsable de l’HL Igualada

Aquí podeu tota l’informació al compte d’Instagram de l’Sparta Kids

tornar_radioIgualada