icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada Rigat confia en la força de les Comes (dissabte, 20.30 h) per superar l’eliminatòria de la WSE Cup contra el Grosseto italià

Igualada Rigat rep dissabte el Grosseto italià en la tornada dels vuitens final de la World Skate Europe Cup. A l’anada va perdre per 3 a 2.

Els arlequinats van caure dimecres a la pista del Caldes per 3 a 1 en un partit d’OK Lliga molt fluix. Amb tot, s’aferren a l’esperança de les grans cites europees gràcies al bon joc que estan duent a terme a casa. Els igualadins encara no han perdut cap partit a les Comes aquesta temporada en competició oficial i a més ho han fet a un gran nivell. El darrer enfrontament que van disputar al pavelló igualadí va ser diumenge passat en què van empatar a 5 contra el Liceo. El Grosseto, per la seva part, no està passant un bon moment al campionat italià. Fa 5 jornades que no guanya, malgrat que ocupa el 6è lloc a la classificació.

El partit contra el Grosseto es jugarà dissabte a les Comes i començarà a les 20.30 h i el podeu escoltar en directe per aquesta emissora.

tornar_radioIgualada