El Monbus CB Igualada cau a la pista del líder La Bisbal (77-67), tot i fer una gran primera part

El Monbus Club Bàsquet Igualada perd a la pista de La Bisbal d’Empordà per 10 punts de diferència (77 a 67) en un partit que es va resoldre a la segona part.

El conjunt igualadí va sortir molt fort i al final del primer quart dominava per 5 punts de diferència. Era un bon inici per a un equip que estava plantant cara al líder de la categoria. Al segon període, els igualadins seguien amb un bon ritme i van arribar al descans amb un avantatge de 3 punts (33 a 36). Ara bé, a la segona part tot va canviar. El conjunt empordanès va estar molt efectiu i al final del tercer període l’Igualada perdia d’11 punts. A l’últim quart, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera de redreçar la situació, però no hi va ser a temps. Al final, va acabar perdent per 10 punts de diferència, 77 a 67.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada rebrà a les Comes la visita del Valls.