El CF Igualada femení perd contra el Vic Riuprimer (0-2) en un partit molt ajustat

El Club Futbol Igualada femení perd contra el Vic Riuprimer per 0 a 2 en un partit que no es va resoldre fins a la segona part.

Les blaves es van veure sorpreses per un rival que tenien per sota i que ara els ha superat a la classificació de Tercera Federació FUTFEM. En aquests moments, el conjunt igualadí és 4rt a la taula. Al descans es mantenia el zero a zero amb els dos equips amb opcions per marcar. A la represa, les osonenques van sorprendre la portera igualadina i van fer el 0 a 1 als 14 minuts. A partir d’aleshores, l’equip de la capital de l’Anoia va buscar la manera d’empatar. Tot i així, qui ho va aconseguir va ser el Vic Riuprimer que quan faltaven 7 minuts per al final va fer el 0 a 2, resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada femení visitarà el camp del Saragossa B.