L’Events CB Igualada femení s’imposa a la pista del Granollers (59-65) en una gran segona part

El conjunt igualadí es va veure sorprès per les vallesanes al primer quart i el va acabar perdent per 11 punts de diferència. A partir d’aleshores, l’equip va saber sobreposar-se i va arribar al descans amb un desavantatge de només 4 punts (35 a 39).

Al tercer quart, la situació va canviar radicalment. Les jugadores igualadines van fer un gran joc tant en atac com en defensa i van arribar al final de tercer període 1 punt avall. A l’últim quart, l’equip va fer un salt de qualitat i va ser capaç de donar la volta al marcador fins a imposar-se amb el 59 a 65 final, 6 punts de diferència. Ara les igualadines segueixen 8es a la classificació de Super Copa.

Aquest dissabte, l’Events Club Bàsquet Igualada femení rebrà a les Comes la visita del Cerdanyola.