icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Igualada viurà una festa per encaminar una ‘final four’ de la WS Europe Cup de somni

Igualada es vestirà de gala per viure la final four de la World Skate Europe Cup.

El matí d’aquest dimecres s’han presentat els actes previs de la fase final en el decurs de la compareixença del govern municipal i que en aquesta ocasió s’ha dut a terme al jardí del Cercle Mercantil. Hi han estat presents l’alcalde d’Igualada, Marc Castells; la regidora d’Esports, Patrícia Illa; i el president de l’Igualada HC, Manel Burón.

La competició s’ìniciarà el dissabte a la tarda amb les semifinals. Així, a les 16.05 h es disputarà la primera entre l’Igualada Rigat i el Sarzana italià i posteriorment, a les 18.45 h, es jugarà la segona amb el Voltregà i el Follonica d’Itàlia com a protagonistes. Els guanyadors s’enfrontaran diumenge a les 12 h en la gran final. És per això que a banda de la competició, entre el club arlequinat i l’Ajuntament de la ciutat, s’han programat un seguit d’actes per amenitzar les hores prèvies al començament de la fase final.

En aquest sentit, els jugadors de (‘Igualada Rigat han visitat durant aquesta setmana algunes de les escoles igualadines per apropar aquest esport als més petits i convidar-los a gaudir d’un gran espectacle sobre patins. Dissabte, a partir de les 12 h, club i ajuntament han organitzat una Fan Zone amb activitats per animar abans de la jornada de partits.

 

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada