L’Igualada Rigat perd a la pista del Caldes (3-1) en un partit fluix

Els igualadins van estar espessos a la primera part i els va costar arribar amb contundència a la porteria rival. A més, l’equip no estava prou fi en defensa. Això ho va aprofitar el Caldes per marcar dos gols que deixaven el resultat amb un aparatós 2 a 0 a la mitja part.

A la represa, els vallesans van fer el 3 a 0, tot i que de seguida Tety Vives va escurçar distàncies amb el que suposava el 3 a 1. Encara quedaven 15 minuts per acabar i els arlequinats s’aferraven a les esperances d’aconseguir la remuntada. Amb tot, no ho van poder aconseguir i van acabar sumant una nova derrota fora de casa.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat aparca l’OK Lliga. Disputarà la tornada dels 1/8 de final de la World Skate Europe Cup a les Comes contra el Grosseto. A l’anada va perdre al pavelló italià per 3 a 2.