L’Igualada Rigat es posa per davant a la primera part contra el Noia, pèro acaba caient a la segona (2-4)

El partit va començar molt bé per als arlequinats quan als 13 minuts Nil Cervera va establir l’1 a 0, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els igualadins van sortir molt forts i als 4 minuts Marc Rouzė va aconseguir el 2 a 0.  Ara bé, poc després el Noia va marcar dos gols molt seguits que suposaven el 2 a 2.

Els igualadins van buscar la manera de tornar a avançar-se en el marcador però no ho van aconseguir. El Noia, per contra, va tornar a marcar dos gols molt seguits que suposaven el 2 a 4 final. Ara, el conjunt arlequinat ha baixat al 9è lloc a la classificació de l’OK Lliga.

El proper partit de L’Igualada Rigat serà el 6 d’abril en què visitarà la pista del Mataró.