icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Ajuntament d’Igualada organitza, demà, la 3a Jornada de Referents Femenins centrada en les dones que treballen en cossos de seguretat i emergències

Tal com s’ha explicat des del consistori, l’objectiu que es marca cada any des del departament d’Igualtat és el de generar i visibilitzar referents femenines que són indispensables per avançar cap a una societat igualitària.

La 3a jornada de referents femenins tindrà lloc demà dia 14 de març a les 7 de la tarda, a l’Adoberia Bella. Aquest any, la conferència anirà a càrrec de quatre treballadores dels cossos de seguretat i emergències i estarà conduïda per l’Olga Jiménez, empresària i comunicadora.

Carlota Carner, regidora d’Igualtat, ha explicat durant la compareixença que les referents que assistiran a la conferència seran d’Igualada. Olga Jiménez ha explicat que aquesta jornada té l’objectiu d’inspirar a les dones a realitzar la professió que desitgin i espera que en algun moment la població no es sorprengui quan una dona tingui un càrrec de poder dins dels cossos de seguretat i emergència.

A la taula rodona hi participaran 4 dones: Laura Marco, Caporala dels Mossos; la Caporala Jess, de la Policia Local d’Igualada; la Natàlia Prats, bombera i la Maribel Soriano, infermera del SEM.

tornar_radioIgualada