icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Igualada Som-hi es planteja presentar una moció al ple de febrer per demanar millores en el transport de bus urbà de la ciutat

El cap de l’oposició, Jordi Cuadras, en una entrevista a Ràdio Igualada ha explicat que el servei de bus urbà a la ciutat ha tornat a evidenciar problemes de capacitat després de les festes de Nadal. Cuadras explica que a final de l’any passat ja hi havia queixes, que s’han tornat a produir en aquest inici de 2024 per part d’usuaris i treballadors de l’empresa concessionària. El regidor d’Igualada Som-hi explica que la zona que pateix més problemes és a l’entorn escolar de l’Emili Vallès, el Milà i Fontanals i l’IES Pere Vives Vich.

En aquest sentit, el cap de l’oposició demana al govern municipal que posi fil a l’agulla per solucionar aquests problemes de capacitat dels combois. Cuadras, malgrat valora positivament les dades dels usuaris d’aquest servei durant el 2023, considera que cal abordar els problemes que encara presenta el servei.

Per la seva banda, el cap de l’oposició va fer referència a la moció presentada en el darrer ple on es reclamava a la Generalitat que impulsi la línia de bus express entre Igualada, Vilafranca i Vilanova i la Geltrú. Cuadras va més enllà, i reclama que s’uneixin les capitals de la Catalunya central amb Girona.

Al mateix temps, el regidor d’Igualada Som-hi va tornar a insistir en la millora del servei de bus entre Igualada i Barcelona.

tornar_radioIgualada