L’Events CB Igualada femení perd contra el Cerdanyola (65-71) en un partit que es va torçar a la segona part

L’Events Club Bàsquet Igualada perd contra el Cerdanyola per 16 punts de diferència (65 a 71) i ara és 10è a la classificació de Super Copa.

El conjunt igualadí no va fer un bon partit tot i que al final del primer quart dominaven per 5 punts de diferència. Ara bé, al segon període la situació es va revertir. Les vallesanes van donar la volta al marcador. Al descans, l’Igualada perdia de 6 punts (28 a 34). A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia va seguir anant per sota al marcador i al final va acabar caient amb el 65 a 71 final, 16 punts de diferència.

El pròxim partit de l’Events Club Bàsquet Igualada serà el diumenge de la setmana vinent a la pista del Joventut les Corts.