El CF Igualada perd contra la Pirinaica (0-1) i segueix a la zona baixa de Primera Catalana

El Club Futbol Igualada masculí perd contra la Pirinaica de Manresa per 0 a 1 i ara és 12è a la classificació de Primera Catalana.

Els blaus no vam fer un mal partit però van tornar a fallar davant la porteria rival. Al descans, el resultat es mantenia en empat a zero i amb ocasions per part dels dos equips. Als 8 minuts de la represa, el conjunt manresà es va avançar amb el 0 a 1. Era un gol que tornava a fer mal als igualadins. Al tram final van buscar amb insistència el gol de l’empat, però aquest no va arribar. Al final, derrota dels blaus per 0 a 1 que els situen a un sol punt per damunt del descens.

Aquest diumenge, el Club Futbol Igualada masculí visitarà el camp del Sant Cugat. El Sant Maure, per la seva part, va guanyar l’Artesa de Segre per 4 a 0 i segueix líder a la classificació de Primera Catalana.