El Monbus CB Igualada segueix exhibint el seu potencial i suma la tercera victòria consecutiva contra l’Azulejos Moncayo (73-61)

Els igualadins van fer un molt bon partit i al final del primer període dominaven per 6 punts de diferència. Al descans, encara van incrementar més el marcador i es van col·locar 16 punts per davant (44 a 28).

A la represa, l’equip es va mostrar molt encertat i va arribar al final del tercer quart amb un avantatge de 17 punts. Al tram final, el conjunt aragonès va escurçar distàncies, però l’Igualada es va fer amb la victòria final per 12 punts (73 a 61). En aquests moments, els igualadins són 7ns a la classificació de la Lliga EBA.

Aquest dissabte, el Monbus Club Bàsquet Igualada visita la pista de Seccions Deportives Espanyol.