El CF Igualada no pot al camp del Sant Joan de Montcada i acaba perdent clarament (3-0)

El Club Futbol Igualada masculí perd al camp del Sant Joan de Montcada per 3 a 0 en un partit que es va decidir a la primera part.

Els blaus no van començar gens bé en un partit molt dur i als 18 minuts, ja perdien per 2 a 0. Tot i que van buscar la manera d’escurçar distàncies, aquest marcador es va mantenir fins al descans. A la represa, els blaus van tenir algunes opcions per marcar, però sense èxit. Als últims intents, el conjunt vallesà va marcar el que suposava el 3 a 0 definitiu.

Aquest diumenge, es jugarà el derbi entre el Sant Maure i el Club Futbol Igualada masculí. Precisament, el conjunt montbuienc ve de guanyar el Borges Blanques per 2 a 0 i segueix líder a la classificació de Primera Catalana.