icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Durant el mes de gener, a la Biblioteca Central d’Igualada, s’hi pot veure l’exposició Construint.. Transformant. “Fent amb què esdevé”.

Coincidint amb la pandèmia i el càncer sanguini que Laura Garriga, la creadora de l’exposició, tenia diagnosticat, es va proposar fer una fotografia al dia a l’Hospital Germans Trias i Pujol, on estava ingressada. Allà va fer una primera exposició, i més tard, la va portar a la ciutat d’Igualada.

A causa de la malaltia va començar a explorar l’art que fins el moment no s’havia atrevit a fer. Garriga també detalla com a través de la recuperació de la malaltia, va començar a explorar diferents branques de l’art fins trobar l’art-teràpia. El procés de formació d’aquesta modalitat d’art-teràpia va ajudar a poder normalitzar la malaltia del càncer i parlar-ne sense eufemismes amb la gent que l’envoltava.

El recull de fotografies de l’exposició Construint… Transformant. “Fent amb què esdevé” es pot veure a la Biblioteca Central d’Igualada fins a finals de gener.

tornar_radioIgualada