icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El Deserfever CH Igualada s’imposa al Fornells, s’assegura la nova Lliga Argent i lluitarà per ascendir a la Lliga Or

El Deserfever Club Handbol Igualada s’imposa al Fornells per 43 a 29 i s’assegura militar a la nova categoria Lliga Argent, que es crearà a partir de la temporada vinent.

La Federació Catalana d’handbol remodelarà les categories territorials de cara a la pròxima campanya. Així doncs la màxima divisió que fins ara era Lliga Catalana es dividirà en dues i passaran a anomenar-se Lliga Or i Lliga Argent. Posteriorment li seguiran la Primera, Segona i Tercera Catalana. Després de la victòria dels igualadins contra el Fornells, ara s’han assegurat militar a Lliga Argent, el que suposa la segona divisió real de territorial. A més, a la segona fase lluitaran per pujar a Lliga Or en un campionat de 10 jornades on es compten els resultats dels rivals directes. En el darrer partit contra el Fornells, els igualadins van fer un gran joc i es van acabar imposant per un contundent 43 a 29. Al descans ja dominaven per 22 a 14.

El pròxim partit del Deserfever Club Handbol Igualada es jugarà el diumenge de la setmana vinent en què rebran a les Comes el Sabadell. Serà la primera jornada de la segona fase.

tornar_radioIgualada