icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

El jugador del Monbus CB Igualada Edu Burgès posa fi al bàsquet després d’una dilatada i exitosa carrera

El jugador del Monbus Club Bàsquet Igualada Edu Burgès ha decidit retirar-se després d’una dilatada carrera.

Burgès, de 33 anys, es va formar als equips base de l’entitat igualadina. Tot i així, va començar molt tard a jugar a bàsquet. Ja tenia 17 anys quan va deixar el futbol per dedicar-se a l’esport de la cistella. Això, però, no ha estat un impediment perquè s’hagi convertit en un dels grans jugadors del conjunt de la capital de l’Anoia. Ara, ha considerat que és el moment de deixar la pràctica activa del bàsquet i ho ha volgut fer en un moment àlgid de la seva carrera.

Edu Burgès ha estat un baluard de la defensa igualadina. Gran rebotejador ha estat un pilar de la rereguarda i ha sabut contraposar la seva estatura d’1,88 m. amb una gran tècnica sota els taulers. Durant els 14 anys que ha estat al club igualadí ha tingut emocions de tota mena, com quan l’Igualada va baixar de categoria a Copa Catalunya. Al cap de tres temporades va tornar a pujar a la Lliga EBA i el 2019 es va quedar a les portes de pujar a la Lliga LEB Plata en una emoiconant fase d’ascens a Algesires.

Edu Burgès ha estat tota la seva carrera al Club Bàsquet Igualada, llevat de dues temporades que va militar al Club Bàsquet Artés.

fetxa_radioIgualada
tornar_radioIgualada