icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Èxit de participació en la segona edició dels premis Eixarcolant que se celebraran el dia 24 de març al Museu de la Pell d’Igualada

En aquesta edició s’han presentat 20 projectes diferents, que supera els 18 de la primera entrega de premis de l’any passat. El col·lectiu eixarcolant té per objectiu fomentar un model de producció, distribució i consum d’aliments més sostenible, ètic i just. Aquests premis dotaran econòmicament els projectes guanyadors relacionats amb l’etnobotànica per tal de poder impulsar la seva creació.

Pere Riba, dinamitzador territorial del col·lectiu Eixarcolant, ha detallat quines seran les novetats durant la gala que se celebrarà a finals de mes. Sílvia Olmo, responsable de comunicació d’Eixarcolant, ha explicat durant la presentació de la nova edició dels premis què s’espera d’aquests galardons.

El regidor de dinamització econòmica, Jordi Marcè, argumenta que els premis ja s’han consolidat a la ciutat d’Igualada. L’aforament dels premis estarà limitat a 250 persones. Els ciutadans que no siguin socis podran inscriure’s a partir del 12 de març al web eixarcolant.cat.

tornar_radioIgualada