RÀDIO Igualada Capital(repetició)

Eduard Viles, sisè a la final dels 100 metres llisos dels campionats d’Espanya absoluts

L’atleta del CAI va aconseguir la sisena posició a la final dels 100 metres llisos dels campionats d’Espanya absoluts amb una marca de 10segons i 82 centèsimes. Viles va ser tercer a les semifinals, fet que li va permetre passar a la gran final.

Per la seva banda, en aquests mateixos campionats d’Espanya absoluts, l’atleta júnior, Shelia García assolia la 9ena posició en salt de llargada amb un millor intent de 5,69 metres. Per la seva banda, el saltador Pomesa, l’igualadí Marc Sànchez, va ser 15è en salt d’alçada amb 2,05 metres. Finalment, la velocista juvenil, Anna Asensi, va ser semifinalista en la prova dels 100 metres llisos amb un temps de 12 segons i 45 centèsimes a les semifinals, i 10”25 centècimes a les classificatòries.