El bon joc i la persistència del CF Igualada té premi al camp del Lleida B amb una victòria a l’últim minut (1-2)

El Club Futbol Igualada va guanyar al camp del Lleida B per 1 a 2 i ja porta 4 victòries consecutives.

Els blaus van fer una gran primera part amb un joc molt ben trenat i arribades constants a la porteria contrària. Fruit d’aquest domini, Edgar Doblas va aconseguir l’1 a 0 als 30 minuts de partit. Els igualadins van continuar amb un joc molt vistós i van estavellar una pilota al pal. Ara bé, a la segona part el Lleida va estirar les línies i va aconseguir empatar als 25 minuts de la represa. De tota manera, els blaus no es van conformar i a l’últim minut Martí Just va fer l’1 a 2, un resultat que es mantindria fins al final i que feia justícia a les ocasions del conjunt igualadí.

Aquest dissabte el Club Futbol Igualada jugarà al camp de l’Alpicat en el primer partit de la segona volta.