El Physic CB Igualada aconsegueix una victòria treballada contra el Bencriada (64-58)

El Physic Club Bàsquet Igualada va guanyar el Bencriada de Banyoles per 6 punts de diferència i ja és segon en solitari a la classificació de Copa Catalunya. El conjunt igualadí es va imposar per 64 a 58 en un partit on va anar per darrere durant molta estona. A la primera part, el Bencriada va agafar un lleuger avantatge i va arribar al descans amb un resultat de 5 punts (23 a 28). A la represa, les igualadines van arribar a perdre de 15, en el que es preveia una situació complicada de remuntar. De tota manera, l’equip de la capital de l’Anoia va tenir un gran encert anotador i va anar reduint la diferència. A l’últim període, l’Igualada va donar la volta al marcador i es va acabar imposant per 64 a 58. Aquest dissabte, el Club Bàsquet Igualada femení visitarà la pista del líder, l’Hospitalet. L’enfrontament començarà a les 19.30h.