Els últims minuts condemnen el CB Igualada femení a Mataró

El Club Bàsquet Igualada femení va perdre a la pista del Platges de Mataró per 16 punts de diferència (66 a 50) en un partit que es va complicar als últims minuts.

L’enfrontament va ser molt anivellat durant els tres primers períodes. De fet, a la mitja part el resultat era favorable a les igualadines per 3 punts de diferència (26 a 29). A las represa, el conjunt igualadí es va mantenir igual de concentrat i va arribar al final del tercer període dintre del partit, aquest cop 3 punts per sota. Ara bé, al tram final de l’últim quart tot va canviar. L’equip mataroní va infringir un parcial de 13 a 0, que va deixar el marcador final amb el 66 a 50 definitiu.

Aquet cap de setmana hi ha jornada de descans a Copa Catalunya. El pròxim partit del Club Bàsquet Igualada femení serà el dissabte e la setmana vinent contra el Bàsquet Molins.