icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Empreses agroalimentàries de l’Anoia aprenen a co-crear i co-innovar per a ser més competitives

El Consell Comarcal de l’Anoia ha dut a terme un projecte per potenciar la innovació col·laborativa entre diferents empreses agroalimentàries de la comarca. Concretament, es va realitzar un taller on es combinava la transmissió de coneixements amb la interacció de les empreses participants que els va permetre plantejar-se possibles aliances i estratègies col·laboratives. Després, hi van haver unes sessions de tutories personalitzades per a cada empresa on es van analitzar la situació de la companyia, les possibles mancances i els aspectes per fomentar la innovació i la col·laboració. En aquest projecte han participat, entre d’altres, les empreses Caves Bohigas, Celler Grapissó i el molí d’oli Can Gibert.

Co-emprèn és una iniciativa del Consell Comarcal de l’Anoia que es desenvolupa dins de la Xarxa de productes de la terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

tornar_radioIgualada