Josep Martínez i Aïda Solà, guanyadors de la Green Run i Carlos Fernández i Diana Carrasco, del Trail Aigua de Rigat

Josep Martínez i Aïda Solà van ser els guanyadors de la Green Run del barri del Sant Crist d’Igualada. Per la seva part, Carlos Fernández i Diana Carrasco van ser els campions del Trail Aigua de Rigat.

En la Green Run, Josep Martínez va ser el campió absolut de la cursa amb un registre de 16 minuts i 38 segons, en una prova que constava de 5 quilòmetres. Per la seva part, en categoria femenina, la guanyadora va ser Aïda Solà que va cobrir el trajecte amb una marca de 19 minuts i 51 segons. Pel que va a la primera edició del Trail Aigua de Rigat, el campió va ser Carlos Fernández que va arribar a la meta amb un temps d’una hora, 36 minuts i 16 segons per completar els 16 quilòmetres de què es composava la cursa. En categoria femenina, la primera classificada va ser Diana Carrasco amb un registre de dues hores i 27 segons. També es va dur a terme una nova edició de la Caminada Popular.

A les curses del barri del Sant Crist van arribar a la meta 229 atletes. 129, a la Green Run, 61 al Trial Aigua de Rigat i 39 a la Caminada Popular.