L’atleta del CAI Aleix Llorens, campió de Catalunya sub-16

El llançador del Club Atlètic Igualada Aleix Llorens es va proclamar campió de Catalunya sub-16 en llançament de pes.

Llorens es va penjar la medalla d’or amb una marca de 14 metres i 50 centímetres. El mateix atleta també va acabar en 5a posició al llançament de martell, amb un registre de 40 metres i 32 centímetres. Qui també va pujar al podi va ser Àlex González que va acabar 3r en javelina amb un llançament de 42 metres i 25 centímetres. En aquests campionats sub-16 hi van prendre part 11 atletes del CAI. Francina Massagué va ser 5a a la final dels 300 metres llisos i Joan Sendra, 6è a la final dels 100 metres tanques i 10è en salt d’altura. Per la seva part, Laura Giménez va acabar 8a en els 3.000 metres  marxa; Carla Elías 9a en salt de perxa i Jan Bisbal també 9è en els 1.000 metres llisos. Finalment, Jennifer Candelo va acabar 9a en llançament de martell; Jou Morcillo 9è en javelina; Edit Guzmán era 10a en llançament de pes i Júlia Solé, 12a en els 1.000 metres llisos.

El Campionat de Catalunya Sub-16  es va disputar a les pistes de Barberà del Vallès.