L’Igualada Calaf Grup cau golejat a la pista del Liceo (7-1) en un partit per oblidar

L’Igualada Calaf Grup ha caigut golejat a la pista del Liceo per 7 a 1 i continua com a cuer de l’OK Lliga. El conjunt arlequinat ha començat molt malament i als 5 minuts ja perdia per 3 a 0. Aquesta situació ha deixat el partit molt condicionat, però tot i així l’Igualada ho ha seguit intentant. Quan faltava poc per arribar al descans, Emanuel Garcia ha aconseguit el 3 a 1. Amb tot, el Liceo ha tornat a marcar de seguida i ha deixat el marcador amb un complicat 4 a 1. A la represa la situació no ha canviat i el Liceo ha anat marcant gols fins arribar al 7 a 1 definitiu. Dissabte vinent l’Igualada Calaf Grup rebrà la visita a les Comes del Vendrell.