L’Igualada Calaf Grup perd amb el Vendrell (3-4) a l’espera de visitar aquest dimarts la pista del Lleida

L’Igualada Calaf Grup ha perdut a casa contra el Vendrell per 3 a 4 i continua a la cua de la classificació de l’OK Lliga. El conjunt arlequinat s’ha avançat amb un resultat de 2 a 0, gràcies als gols de Tety Vives i Met Molas. Tot i així, el Vendrell ha reduït distancies i s’ha situat amb 2 a 1 a la mitja part. A la represa, el Vendrell ha sortit molt fort i en 10 minuts ha donat la volta al marcador i s’ha col·locat amb 2 a 3. De tota manera, els igualadins han tret l’orgull i Emanuel Garcia ha establert el 3 a 3. Semblava que aquest gol significaria el camí cap a la victòria, però minuts més tard el Vendrell ha marcat el 3 a 4, que ja seria definitiu.  Aquest dimarts l’Igualada visitarà la pista del Lleida (12.30h).