L’Igualada Calaf Grup suma la primera victòria de la temporada a les Comes amb una golejada a l’Alcobendas (9-2)

L’Igualada Calaf Grup va golejar l’Alcobendas per 9 a 2 en la que suposa la primera victòria a les Comes de la temporada i ha pujat fins al 9è lloc a la classificació de l’OK Lliga. El partit va començar molt bé per als igualadins i al minut 11 ja guanyaven per 4 a 1, amb un gol de Sergi Pla i 3 més d’Emanuel Garcia. L’Alcobendas va marcar el 4 a 2, però ràpidament Bargalló i Bars van deixar sentenciat el partit en establir el 6 a 2, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, els arlequinats van continuar pressionant la porteria rival i només començar Roger Bars i Emanuel Garcia van marcar dos gols que deixava el resultat amb un clar 8 a 2. Al tram final, Tety Vives va aconseguir el 9 a 2, que ja seria definitiu. Aquest diumenge a la tarda l’Igualada Calaf Grup visitarà la pista del Noia.