L’Igualada HC B perd davant l’Olot (1-6) i ja pensa en les fases finals per evitar el descens

L’Igualada Hoquei Club B va perdre contra l’Olot per 1 a 6 i ara és penúltim a la classificació de Nacional Catalana.

Els arlequinats van fer una mala primera part i al descans ja perdien per 0 a 4. A la represa, l’equip va sortir amb una actitud millor i Jordi Méndez va aconseguir l’1 a 4. Semblava que aquest gol podria ser l’inici de la remuntada. De tota manera, l’Olot va marcar l’1 a 5 que deixava sentenciat el partit i que després es transformaria amb l’1 a 6 final. Amb aquesta derrota l’equip igualadí haurà de jugar les fases finals per evitar baixar de categoria. De tota manera, aquest divendres disputarà l’últim partit de la lliga regular a la pista de l’Arenys B, l’últim classificat.

El partit d’aquest divendres a la pista de l’Arenys B començarà a les 21.30h.