L’Igualada Rigat acaba sucumbint als últims minuts a la pista del Liceo (6-2)

L’Igualada Rigat va perdre a la pista del Liceo per 6 a 2, en un partit que es va complicar al tram final.

El conjunt gallec es va situar amb un resultat de 2 a 0 que a l’inici de la segona part es transformaria amb un 3 a 0. Tot i així, Met Molas va marcar el 3 a 1 que feia entrar l’Igualada dintre del partit. Ara bé, l’alegria va durar poc perquè al cap d’uns segons el Liceo va aconseguir el 4 a 1. Amb tot, els arlequinats van pujar a l’atac i Sergi Pla va fer el 4 a 2 que tornava a donar esperances de remuntar. Tot i així, el Liceo no es va deixar sorprendre i als últims minuts va marcar dos gols més que van deixar el marcador amb el 6 a 2 definitiu.

Aquest dissabte l’Igualada rebrà a les Comes la visita del Reus Deportiu en un nou partit de l’OK Lliga.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López