icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

Un any més, l’Observatori de Pujalt obrirà les portes per “Les Llàgrimes de Sant Llorenç”

Serà el proper 12 d’agost. L’activitat començarà a 2/4 de 10 de la nit amb una xerrada explicativa sobre el fenomen i altres fenòmens astronòmics. A partir de les 10, ja amb la foscor suficient, es podrà començar a observar la pluja d’estels, als voltants de l’Observatori de Pujalt. Es recomana portar una màrfega o una cadira i roba d’abric. També és aconsellable portar prismàtics i algun lot amb llum vermella. Durant la nit també es portarà a terme de forma puntual l’observació del planeta Saturn i més tard de la Lluna. Aquest any, a més, també hi haurà servei de bar.

Per altra banda, aquest any també es portaran a terme activitats a la tarda, relacionades amb la meteorologia i l’astronomia en dues sessions, de 6 a 7 i de 7 a 8. L’activitat de la tarda té un cost de 2€, l’activitat de nit és gratuïta.

Cal reserva prèvia, tan per les activitats de tarda com per les activitats de nit. Per fer-la cal enviar un whatsapp al telèfon 636 505 197, deixant un nom, el nombre de persones per qui es fa la reserva i una adreça electrònica de contacte. Recordeu que les places són limitades.

Per tal de millorar la logística es recomana fer una ullada al plànol sobre on aparcar, els llocs d’observació i el lloc de les xerrades que trobareu a www.observatoridepujalt.cat

 

Cartell de l’activitat

 

 

tornar_radioIgualada