icon_radio

RÀDIO Igualada notícies

BLOG

L’Escola Pia d’Igualada i l’Escola Cèrvola Blanca de Sant Martí de Tous guanyen els Premis Baldiri 23/24

La darrera convocatòria dels premis Baldiri Reixac de la Fundació Carulla ha reconegut el treball d’aquests dos centres anoiencs per la seva tasca en el desenvolupament de projectes educatius amb l’art i la cultura com a mecanismes transformadors.

fetxa_radioIgualada

Igualada serà la seu de tres Finals Nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

La capital de l’Anoia, concretament el pavelló de Les Comes serà el nucli de les Finals Nacionals a la comarca.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte es celebrarà, a Igualada, la 12a edició de la Festa de l’Arbre de maig

Des de les 7 del matí i durant tot el dia, la plaça Pius XII, serà l’escenari d’aquest esdeveniment, que organitza  l’entitat de la Festa de l’Arbre de maig d’Igualada, i que té els seus orígens en un ritual medieval. Dissabte els participants en aquesta festa es dirigiran a buscar l’arbre a un bosc proper a Igualada, on es realitzarà la tala. Seguidament, es transportarà l’arbre a força de braços fins a la plaça Pius XII. Un cop s’arribi a la plaça es durà a terme l’escorxament i la plantada de l’arbre.

fetxa_radioIgualada

La Ronda del Rec es tallarà, a partir del proper dilluns, amb motiu de les obres de l’enllaç amb la Ronda Sud

La setmana del 20 de maig la Ronda del Rec quedarà tallada a la circulació ja que es duran a terme diverses tasques de l’obra que enllaça aquesta via amb la Ronda Sud. Les feines consistiran en la construcció de la rotonda, la pavimentació i l’aixecament de tapes i la previsió es que tinguin una durada d’una setmana.

fetxa_radioIgualada

El teixit empresarial de la comarca es reivindica en la 24ª Nit Empresarial UEA

L’acte, que s’ha celebrat aquest dijous al vespre, en una nau del polígon industrial de Santa Margarida de Montbui, ha reunit més de 600 persones. Sota el lema d’Imprescindibles, l’edició d’aquest any ha servit per reivindicar la importància de les empreses com a motor de progrés del territori.

fetxa_radioIgualada

Els Mossos d’Esquadra detenen un home i una dona, de 76 i 64 anys, per cultivar 567 plantes de marihuana, a Òdena

Agents de la comissaria d’Igualada han detingut aquest dimarts aquestes dues persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

fetxa_radioIgualada

Aquest dijous comencen les inscripcions als cursos de la Universitat d’Estiu de la UdL

El període per a fer les inscripcions als cursos comença aquest dijous i estarà obert fins la data d’inici de cada curs. Més informació a la web de la Universitat d’Estiu.

fetxa_radioIgualada

Aquest dissabte 18 de maig, arriba el punt àlgid del Dia Internacional dels Museus al Museu de la Pell d’Igualada

El Museu torna, per tercer any consecutiu, a coorganitzar els actes de la Nit de Museus amb l’entitat de joves del barri del Rec Cal Cuta, considerant l’èxit de les edicions passades i la voluntat d’apropar aquest col·lectiu jove al Museu.

fetxa_radioIgualada

Es posa en marxa el nou espai de pediatria, situat al costat del CAP Igualada Urbà

Aquest dilluns 13 de maig ha entrat en funcionament aquest servei, ubicat al costat del CAP de l’estació, on es concentrarà a partir d’ara bona part de l’atenció pediàtrica que es dona a la Conca d’Òdena. Es tracta d’un equipament gestionat per l’Institut Català de la Salut, que s’ha construït en un terreny cedit per l’Ajuntament d’Igualada.

fetxa_radioIgualada

La Plaça de Cal Font d’Igualada acull, aquest dissabte, la 6a Mostra de Productes del Parc Agrari de la Conca d’Òdena

Enguany es comptarà amb la participació d’una quinzena de productors del territori que oferiran els seus productes en forma de tastets als seus estands.

fetxa_radioIgualada