icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

A l’Anoia ja s’han administrat prop de 9.000 vacunes contra la COVID-19 i més de 10.000 contra la grip, a persones de més de 60 anys

En el marc de la campanya de vacunació contra la grip i la dosi de record contra la COVID-19 a persones majors de 60 anys, que va començar fa unes setmanes, a l’Anoia, s’han administrat 8.894 vacunes contra la COVID-19 i 10.243 contra la grip. Aquestes dades suposarien una cobertura vacunal del 33,42% per a la Covid, en aquesta franja d’edat, i del 33,76%, per a la grip. L’objectiu d’aquesta campanya de doble vacunació passa per disminuir al màxim la incidència dels virus en els grups de risc.

Cal destacar que amb la voluntat d’apropar i facilitar la vacunació a la ciutadania, el departament de Salut de la Generalitat ha iniciat aquesta setmana la tramesa d’SMS per convidar als usuaris de 60 anys o més a agafar cita per la vacunació de la grip i la Covid-19. A la Catalunya Central s’enviaran més de 80.000 missatges per poder demanar cita a través de la web. Cal recordar, que per demanar cita i vacunar-te contra la grip, cal fer-ho a La Meva Salut, citasalut.gencat.cat o al centre d’atenció primària (CAP) de referència.

tornar_radioIgualada