icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

S’inaugura el nou Igualada Fashion Lab, a l’antiga fàbrica Vives Vidal

Un projecte, desenvolupat per l’Ajuntament d’Igualada i la Fundació FITEX amb la finalitat de concentrar les activitats relacionades amb les indústries del tèxtil i el disseny i contribuir a la seva acceleració, estimulant la cooperació empresarial. 

L’acte d’inauguració, que es va fer aquest dijous, es va iniciar a les 5 de la tarda i va comptar amb la presència del president de Fitex, Joan Gabarró; la diputada delegada de comerç de la diputació de Barcelona, Anna María Martínez i el secretari de govern local i relacions amb l’Aran de la Generalitat de Catalunya, David Rodríguez. Tots ells acompanyats per l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, qui va presidir l’acte. Castells va voler agraeir la feina feta a tots aquells qui han fet possible “transformar un espai degradat, en un espai de futur”.

En el transcurs del mateix acte també va tenir lloc la presentació del “Mapeig de la indústria tèxtil de la comarca de l’Anoia”, un treball que radiografia l’estat de salut del tèxtil a la comarca, a càrrec de David Garcia Uslé, director del Centre Tecnològic Tèxtil Fitex i del Clúster Català de la Moda. 

L’acte va concloure amb una taula rodona “Europa, sostenibilitat y legislació: Canviarà el destí de la indústria de la moda?” i després els assistents van poder visitar les instal·lacions. 

Del 25 al 28 de novembre es faran unes jornades de portes obertes en horari de matí i tarda. Les visites tindran una durada d’uns 40 minuts i aniran a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre La Tarima. Podeu reservar l’entrada al següent enllaç: www.tiquetsigualada.cat

 

 

tornar_radioIgualada