icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aigua és Vida, la PAH i CCOO no assistiran a la Taula sectorial de l’aigua proposada per Igualada Som-hi i aprovada pel ple municipal

Les tres entitats han explicat a Ràdio Igualada que li han dit “una, dues i fins a tres vegades” al portaveu d’Igualada Som-hi que no acceptaven formar part d’una comissió de segona divisió. Les tres entitats no entenen perquè Igualada Som-hi ha posat sobre la taula aquesta proposta, sabent d’antuvi que això no era el que volien les entitats.

Aquestes declaracions arriben després que el ple acceptés l’esmena presentada per la formació de Jordi Cuadras amb l’objectiu d’incorporar les entitats al debat de l’aigua. Cuadras va plantejar aquesta solució després que l’informe jurídic de l’Ajuntament deixés fora les entitats de la Comissió que preveu la llei per començar a regularitzar el servei d’abastament d’aigua. Com que la proposta aprovada pel govern i Igualada Som-hi no satisfà a Aigua és Vida, la PAH i CCOO han explicat que en els propers dies estudiaran presentar al·legacions per intentar, de nou, tenir representació a la Comissió de l’Aigua.

ÀUDIO DE L’ENTREVISTA

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada