icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aigua és Vida reclama al govern d’Igualada que comenci ja els tràmits per regularitzar el servei de l’aigua a la ciutat

La plataforma considera que amb el primer informe de la Diputació de Barcelona, que xifra els actius de les infraestructures de la companyia Aigua de Rigat a Igualada en uns 3 milions d’euros, no cal esperar a tenir un segon estudi per iniciar els tràmits de regularització del servei. Segons Aigua és Vida, el consistori igualadí pot començar ja a avançar en aquest tema i iniciar els procediments administratius i legals per regularitzar el servei. D’altra banda, Aigua és Vida demana també a l’Ajuntament que faci calcular el valor de les accions que té a Aigua de Rigat i que se les vengui quan abans millor.

Aquestes dues noves demandes de la plataforma se sumen a les dues que ja havien fet anteriorment. D’una banda, que els regidors dels consistori que participen al consell d’Administració d’Aigua de Rigat deixin de cobrar, i, de l’altra, que l’Ajuntament busqui un assessor extern que els ajudi en aquest procés de municipalització del servei.

Pel que fa la possibilitat que s’incrementi el preu del rebut de l’aigua, a Igualada, amb una gestió pública del servei,  des d’Aigua és Vida asseguren que això no té perquè ser així, perquè si s’apuja el preu o no es decideix al ple del consistori.

Des de la plataforma asseguren, per últim, que reclamen una gestió pública de l’aigua a Igualada per raons democràtiques, ecològiques i de sobirania.

tornar_radioIgualada