icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Així serà l’exterior de l’equipament de Cal Badia d’Igualada

El passat 23 de març va tenir lloc la deliberació del jurat professional del concurs Joves per la Creativitat 2017, impulsat anualment pel departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Enguany la convocatòria s’ha centrat en l’àmbit dels graffitis i la pintura mural, vinculant-lo amb l’edifici de Cal Badia, per tal de començar a transformar aquest espai en un punt de trobada de referència per al jovent de la ciutat.

El concurs es va obrir a tot l’àmbit geogràfic català, amb la voluntat de donar a conèixer el projecte, i s’han rebut vuit propostes, quatre de les quals han estat creades per artistes locals. El jurat ha estat format per Patrícia Illa com a regidora d’Ensenyament i Joventut, Laura Descàrrega de l’equipament juvenil La Kaserna, Xavier Mula com a il·lustrador i professor de l’Escola d’Art Gaspar Camps, Hernan M. Gonzalez i Alba Prat com a representants del grup de joves de Cal Badia, Pau Duran com a president de l’Associació Juvenil La Coll@nada, i Arcadi Poch, responsable de cultura de la marca Montana Colors.

En una primera fase del concurs, es van triar com a finalistes dues propostes i, d’aquestes, mitjançant votació popular a través de la pàgina de Facebook del departament de Joventut, es va escollir la guanyadora, rebent en total 928 “M’agrada”. Els guanyadors del concurs han estat Roger Ribera i Manuel Orgaz, dos joves igualadins amb trajectòria dins del món del graffiti sota els noms de “Yena Grafiti” i “Lolo Elemak”.

Està previst que, durant la primera setmana del mes de juny, els artistes guanyadors puguin plasmar el seu disseny a la façana exterior de l’espai de joves Cal Badia, comptant amb el patrocini de Montana Colors i Pintures Planell.

El procés participatiu de Cal Badia es tornarà a obrir aviat a tota la ciutat, convocant una assemblea per a continuar treballant i decidir els usos del nou espai per joves, ara que les obres de rehabilitació de l’edifici han finalitzat la seva primera fase i ja s’hi poden començar a fer activitats.

tornar_radioIgualada