icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

AKA Teatre porta, aquest cap de setmana, al Teatre de l’Aurora, l’espectacle “Scratch”

Aquest muntatge, que es podrà veure divendres i dissabte, a les vuit del vespre, i diumenge, a les set de la tarda, és un monòleg que parla de l’apoderament de la dona. “Scratch” explica les vivències d’una DJ que viu entre les lleis de la nit i els desitjos més íntims. En aquest espectacle l’actriu Clara Mingueza dona vida a la DJ Laureen en una gran interpretació que connecta tant amb el públic jove com adult. L’autor del text i la directora de l’espectacle expliquen per què van escollir Mingueza per interpretar la protagonista de “Scratch”. A ritme de sessió de música electrònica, els espectadors podran veure com és el seu dia a dia, tant en el món de la nit com a casa seva amb la seva parella.

L’autor del text és Daniel J. Meyer, la composició musical ha anat a càrrec de Paula Jornet i la directora de l’obra és Montse Rodríguez Clusella.

Les entrades per a “Scratch” es poden comprar al web teatreaurora.cat i a la taquilla del Teatre de l’Aurora , a la plaça de Cal Font, una hora abans de cada representació.

tornar_radioIgualada