icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ÀUDIO – La Generalitat obrirà un expedient de caducitat de la concessió a la Hispano Igualadina

Després de l’auditoria duta a terme en els darrers mesos a la companyia Monbus-Hispano Igualadina, en el seu servei entre Igualada i Barcelona, la Generalitat ha decidit que en el primer trimestre del 2018 obriran un expedient de caducitat de la concessió d’aquest servei. Segons el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, l’empresa ja acumulava 16 expedients greus, als quals ara amb l’auditoria se n’afegiran entre 5 i 8 expedients greus més. Per a Font, aquests són motius més que suficients per iniciar el procés de caducitat de la concessió.

Un cop comenci el procés de caducitat de la concessió, Monbus-Hispano Igualadina disposarà d’un temps per presentar al·legacions i, finalment, una comissió jurídica decidirà si l’expedient tira endavant o no.

Si finalment, es retira la concessió del servei de transport entre Igualada i Barcelona a la Hispano Igualadina, la Generalitat es compromet a treballar amb els alcaldes afectats com haurà de ser la nova concessió.  Per últim, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha explicat que ha estat gràcies a la feina conjunta dels alcaldes de les diferents poblacions afectades que ara “es pot veure llum al final del túnel”.

ÀUDIO – Declaracions de Ricard Font i Marc Castells

fetxa_radioIgualada
Podcast
tornar_radioIgualada