icon_radio

RÀDIO Música de nit

BLOG

ANÒLIA 2014: Ramon Mirabet

Aquest dijous 17 a les 11 de la nit, dins els actes de l’Anòlia, al pati de la Cotonera hi actuarà la igualadina Ariadna Bonet i el cantautor Ramon Mirabet.

Ramon Mirabet va néixer a Barcelona. La seva familia estava immersa en el món de la música i l’espectacle, per tant des de petit va estar en coontacte amb la música. A través de la seva mare va aprendre les cançons del folk americà de Bob Dylan, Joan Baez o artistas d’altres estils com Miles Davis o Freddy Mercury.

El cantant català va rebre el seu moment de máxima esplendor quan va quedar tercer al programa francès “Nouvelle Star”. Un programa de talents musicals. La seva popularitat va anar creixent a Catalunya, però sobretot a França. S’ha anat guanyant nom entre el públic de totes les edats i ja te el seu primer CD. Aquest any ha participat al disc de la Marató de TV3.

 

Des de Ràdio Igualada farem un seguiment especial del festival Anòlia que comptarà amb entrevistes als components dels grups, informacions de primera mà i la millor música relacionada amb el festival. Així que, estigueu ben atents! Demà més.

tornar_radioIgualada