icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

ANÒLIA 2014: Renaldo & Clara

Aquest dissabte 19 de juliol, com a últim concert del cicle de concerts de l’Anòlia anomenat “Anòlia a la fàbrica”, trobarem al pati de la cotonera Renaldo and Clara. Els acompanyaran, els Pribiz.

Renaldo & Clara està  format per cinc components de les terres de Lleida, ells  acaben de publicar aquest mes de març el seu primer disc sota el títol de Fruits del teu bosc. El punt fort de les cançons de Renaldo & Clara és que són com un secret comptat a cau d’orella, on brilla la veu xiuxiuejant, un secret que s’estén a poc a poc, sense pressa però fermament.

Han actuat per tot Catalunya i en alguns escenaris d’Espanya. A més a més Renaldo & Clara sorprenen amb unes cançons subtils però a la vegada carregades de detalls com ara introduir sonoritats noves amb instruments molt variats.

Des de Ràdio Igualada farem un seguiment especial del festival Anòlia que comptarà amb entrevistes als components dels grups, informacions de primera mà i la millor música relacionada amb el festival. Així que, estigueu ben atents!

tornar_radioIgualada