icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

Aquest cap de setmana a Igualada, FirAnoia’14

La fira multisectorial d’Igualada presenta com a gran novetat el canvi de dates, passant a celebrar-se a mitjan del mes de juny i no al setembre, com era tradicional. Els organitzadors han considerat que fer la Fira abans de les vacances d’estiu pot oferir millors resultats econòmics per als expositors.

El president de Fira d’Igualada, Joan Domènech, ha afirmat que són els expositors qui marquen el ritme de la fira, i remarca que seran ells qui decidiran si el canvi de dates ha estat positiu o no. Domènech diu que si els expositors no estan satisfets amb aquests canvis, no descarten tornar a fer FirAnoia el mes de setembre.

Una atra de les principals novetats de la Fira d’enguany és que en el marc de FirAnoia s’inclouran dues mostres més: FiraBit, la primera fira de tecnologies TIC d’Igualada, i Horticultura’t la mostra de productes i serveis per a la preparació i manteniment d’horts urbans.

La mostra multisectorial d’aquest any comptarà amb 37.000 m2 de superfície firal i 293 estands participants. FirAnoia obre portes el aquest divendres 13 de juny a la tarda i s’allargarà fins el diumenge dia 15. Els horaris de la mostra seran de deu del matí a nou del vespre.

tornar_radioIgualada